Idé

Vår affärsidé är att erbjuda helt handgjorda chokladprodukter av högsta kvalitet. Vi har ett brett sortiment av praliner och chokladkakor som görs på noga utvalda ingredienser och Du som kund kan även designa din egen chokladkaka utefter din egen smak. Det gör att varje chokladkaka blir unik och varje kund går hem med något som man själv har skapat.

Vår choklad

Vi använder choklad från Callebaut i vår tillverkning, en av världens ledande producenter av kvalitetschoklad. Det är viktigt för oss att veta att den choklad vi använder är av hög kvalitet och kommer från en tillverkare som tänker på kakaobönderna och ett hållbart odlande. Callebaut är engagerade i många olika projekt som arbetar för en hållbar och rättvis kakaoindustri bland annat är dom delaktiga i International Cocoa Initiative (ICI), World Cocoa Foundation (WCF) och Cocoa Horizon.

 

 

Gör din egen chokladkaka

Här kan du göra din egen chokladkaka i 4 enkla steg:

1. Välj mellan mörk choklad eller mjölkchoklad.
2. Välj dina ingredienser
3. Beställ hem eller hämta din chokladkaka i butiken.
4. Njut av fantastiska smaker som du själv har kombinerat!

Var finns vi

Förutom denna webbutiken har vi även en chokladbutik i Stockholm på Kocksgatan 18, nära Medborgarplatsen (T-bana Medborgarplatsen, uppgång Folkungagatan). Här kan Du njuta av bakverk, varm choklad eller en kopp kvalitetskaffe 
Testa att designa Din egen chokladkaka eller välj från våra favoriter.
Butiken är öppen Måndag - Fredag: 10-18.00 och Lördag: 12-16.00